Psykolog Frode Thuen

Portrett, Ansatt, Det psykologiske fakultet

Psykologspesialist Frode Thuen

Frode Thuen er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen i 1989 og dr.psychol. fra 1993. Han har jobbet som forsker og professor ved Det psykologiske fakultet ved Universitetet i Bergen i en årrekke. Han har også hatt et professorat ved Nordiska Høgskolan for vårdvetenskap (NHV) i Gøteborg i tre år. For tiden er han professor ved Senter for kunnskapsbasert praksis ved Høyskolen i Bergen og spesialpsykolog ved Senter for familie og samliv ved Modum Bad. Han har forøvrig utgitt flere fagbøker for allmennmarkedet, og har også en ukentlig samlivsspalte i Aftenposten, og opptrer ellers hyppig i ulike medier som forsker og samlivsekspert.

Som terapeut jobber han utelukkende med familie- og samlivsrelaterte problemer, både individuelt og i parterapi. Han mottar klienter fra hele landet. Den terapeutiske tilnærmingen han benytter er hovedsaklig basert på prinsipper fra emosjonsfokusert parterapi og kognitiv terapi med par. For nærmere beskrivelse av hans faglige og terpeutiske  virksomhet, se www. frodethuen.no

Psykologpraksisen drives uten avtale med Helse Vest eller HELFO. Dette medfører at man ikke trenger henvisning fra lege. I perioder kan det forøvrig bli noe ventetid for å komme til.

Kontaktinformasjon:

Tel. 913 11 183

frode.thuen@fanapsykoterapisenter.no